Podologie Kobe Puttaert - Online agenda

Maak hier uw afspraak online. U hebt drie keuzemogelijkheden:

>>> Biomechanische ANALYSE: Voor een eerste biomechanisch bilan/onderzoek (u bent nog nooit bij ons op consultatie geweest) (1 uur ).

>>> Biomechanische CONTROLE: U hebt al podologische zolen BORGinsole van onze praktijk en wil deze laten nakijken, optimaliseren of vernieuwen (30 min).

Indien de laatste CONTROLE van uw zolen meer dan 3 jaar geleden is en/of u wenst terug een volledige nieuwe analyse; kies dan "Biomechanische ANALYSE".
De podoloog heeft dan terug een uur en 15 min de tijd om alles perfect na te kijken.

>>> Podologische VOETZORG: Algemene podologische voetzorg. (Ook ingegroeide nagels, eksterogen, diabetische screening...) (45min)

Gelieve de gegevens in te vullen van de persoon waarvoor u de afspraak maakt.
Van zodra u een aanvraag voor een afspraak hebt ingediend, ontvangt u een mail met de melding dat de aanvraag goed is toegekomen bij ons. Uw afspraak is definitief wanneer wij deze aanvraag hebben bevestigd en u de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Om een gemaakte afspraak te annuleren of wijzigen, of om verslagen/documentatie van vorige onderzoeken door te sturen, gelieve dit te mailen naar podologie.kobeputtaert@gmail.com.

Annulatie of verplaatsen van een afspraak is mogelijk tot 24u voor de afspraak.
Indien u uw afspraak niet binnen de 24u annuleert of niet nakomt, dan zijn we helaas genoodzaakt om zuimvergoeding van €25 aan te rekenen.

  • Kies een type