Footresult - Online agenda

Tijdelijk niet mogelijk om afspraken online te maken wegens afwezigheid collega. Opnieuw mogelijk vanaf oktober. Gelieve telefonisch contact op te nemen op 0471/07.88.41.

Maak hier uw afspraak online. U hebt vier keuzemogelijkheden:

>>> Biomechanische ANALYSE: Voor een eerste biomechanisch bilan/onderzoek (u bent nog nooit bij ons op consultatie geweest) (1 uur).

>>> Biomechanische CONTROLE: U hebt al podologische zolen van ons centrum en wil deze laten nakijken, optimaliseren of vernieuwen (30 min).

Indien de laatste CONTROLE van uw zolen meer dan 3 jaar geleden is en/of u wenst terug een volledige nieuwe analyse; kies dan "Biomechanische ANALYSE".
De podoloog heeft dan terug een gans uur de tijd om alles perfect na te kijken.

>>> Algemene Podologische VOETZORG: Algemene podologische voetverzorging. (45 min).

>>> Klein CONSULT: Klein consult voor de behandeling van een specifiek nagel- of huidprobleem (likdoorn, ingegroeide nagel,...) (20min).

Gelieve de gegevens in te vullen van de persoon waarvoor u de afspraak maakt.
Van zodra u een aanvraag voor een afspraak hebt ingediend, ontvangt u een mail met de melding dat de aanvraag goed is toegekomen bij ons. Uw afspraak is definitief wanneer wij deze aanvraag hebben bevestigd en u de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Om een gemaakte afspraak te annuleren of wijzigen, of om verslagen/documentatie van vorige onderzoeken door te sturen, gelieve dit te mailen naar info@footresult.be.

Annulatie of verplaatsen van een afspraak is mogelijk tot 24u voor de afspraak.
Indien u uw afspraak niet binnen de 24u annuleert of niet nakomt, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van €20 aan te rekenen.

  • Kies een locatie

  • Kies een type