Podologie Henri Huys - Online agenda

Maak hier uw podologie afspraak online voor zowel de locatie 'FYSIK' in Roeselare als voor de locatie '360-Sports' in Kortrijk. Let wel dat voor het aanmeten van fietszolen ENKEL op de locatie van '360-Sports' te Kortrijk mogelijk is. Per locatie heeft u hiervoor twee keuzemogelijkheden:

>>> Biomechanische ANALYSE: Voor een eerste biomechanisch onderzoek (u bent nog nooit bij ons op consultatie geweest) (60-75 min).

>>> Biomechanische CONTROLE (<3jaar): U heeft al podologische BORGinsole zolen van ons die niet ouder zijn dan 3 jaar, en wil deze laten nakijken, optimaliseren of vernieuwen (30-40 min).

Indien de laatste CONTROLE van uw zolen langer dan 3 jaar geleden is en/of u wenst terug een volledige nieuwe analyse; kies dan "Biomechanische ANALYSE".
De podoloog heeft dan terug voldoende tijd om alles perfect na te kijken.

Voor het gemak tijdens het onderzoek vraag ik een aansluitende (sport)broek te dragen of mee te nemen.
Medische beeldvorming, eventuele verwijzingen of oude zolen mag u steeds meenemen naar het consult.

Gelieve de gegevens in te vullen van de persoon waarvoor u de afspraak maakt.
Van zodra u een aanvraag voor een afspraak hebt ingediend, ontvangt u een mail met de melding dat de aanvraag goed is toegekomen bij ons. Uw afspraak is definitief wanneer wij deze aanvraag hebben bevestigd en u de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Om een gemaakte afspraak te annuleren of wijzigen, of om verslagen/documentatie van vorige onderzoeken door te sturen, gelieve dit te mailen naar henri@FYSIK.be of naar henri@360-sports.be.
Annuleren of verplaatsen van een afspraak is mogelijk tot 24u voor de afspraak.
Indien u uw afspraak binnen de 24u annuleert of niet nakomt, dan zijn we helaas genoodzaakt om een volledig consultatiebedrag in rekening te brengen.

  • Kies een locatie

  • Kies een type