Kine 8+ - Online agenda

Maak hier uw afspraak online. U hebt drie keuzemogelijkheden:

>>> Biomechanische ANALYSE: Voor een eerste biomechanisch bilan/onderzoek (u bent nog nooit bij ons op consultatie geweest) (1 uur; €75 ).

>>> Biomechanische CONTROLE: U hebt al podologische zolen BORGinsole van ons centrum, en wil deze laten nakijken, optimaliseren of vernieuwen (30 min; €40).

Indien de laatste CONTROLE van uw zolen meer dan 3 jaar geleden is, en/of u wenst terug een volledige nieuwe analyse; kies dan "Biomechanische ANALYSE".
De podoloog heeft dan terug een gans uur de tijd om alles perfect na te kijken.

>>> KINESITHERAPIE onderste lidmaat: Kies deze optie alleen voor therapeutische behandeling van heup, beuken, knie en voet. (30 min; €35).

Gelieve de gegevens in te vullen van de persoon waarvoor u de afspraak maakt. Van zodra u een aanvraag voor een afspraak hebt ingediend, ontvangt u een mail met de melding dat de aanvraag goed is toegekomen bij ons. Uw afspraak is definitief wanneer wij deze aanvraag hebben bevestigd en u de bevestigingsmail hebt ontvangen.

Om een gemaakte afspraak te annuleren of wijzigen, of om verslagen/documentatie van vorige onderzoeken door te sturen, gelieve dit te mailen naar info@kine8.be.
Annulatie of verplaatsen van een afspraak is mogelijk tot 24u voor de afspraak.
Indien u uw afspraak niet binnen de 24u annuleert of niet nakomt, dan zijn we helaas genoodzaakt om een volledig consultatiebedrag in rekening te brengen.

  • Kies een type