Podologie Vervaeke - Online agenda

De Podoloog is een paramedicus en neemt ook in deze moeilijke periode zijn verantwoordelijkheid om alle afspraken op de meest verantwoorde manier te organiseren.

Maak hier je afspraak online:

>>> MAATAFNAME : voor een eerste biomechanisch onderzoek, gang en loopanalyse of je hebt al Podologische zolen van Podologie Vervaeke en wil deze vernieuwen na 3 jaar.
Neem bij deze afspraak een korte broek, enkele schoenen, sportschoenen (en oude zolen) mee.

>>> CONTROLE ZOLEN (-3 jaar): Je hebt al Podologische zolen van Podologie Vervaeke, en wil deze laten nakijken, optimaliseren of vernieuwen.

>>> PODOLOGISCHE VOETVERZORGING (45min): Algemene podologische voetverzorging. Kies deze optie ook voor diabetische voetzorg.

>>> PODOLOGISCH CONSULT (30min): Kort afspraaktype voor één specifiek probleem thv huid of nagel. (een ingroeinagel of likdoorn, ...)

Indien u niet direct een geschikte afspraak vindt, gelieve dan telefonisch contact op te nemen op het nummer 0499 278656

Gelieve de gegevens in te vullen van de persoon waarvoor u een afspraak maakt.

Gemaakte afspraken kunnen ENKEL telefonisch geannuleerd of gewijzigd worden.
Annulatie of verplaatsen van een afspraak is mogelijk tot 24u voor de afspraak.
Indien u uw afspraak niet binnen de 24u annuleert of niet nakomt, dan zijn we helaas genoodzaakt om een volledig consultatiebedrag in rekening te brengen.

Indien u geen bevestigingsmail ontvangt, kijk dan even uw "ongewenste mails" na of neem telefonisch contact op.

Tot binnenkort!
Hanne Vervaeke

  • Kies een locatie

  • Kies een type