Tine Warlop Podologie - Online agenda

Sinds 1 maart 2024 werk ik deeltijds aan het medisch secretariaat van Praktijk Hondius. Daardoor verandert mijn agenda wat. Je kan op maandag, dinsdagvoormiddag, woensdag- en donderdagnamiddag bij mij terecht voor alles rond podologie in Praktijk Hondius op de markt van Wakken.

De eerste zaterdag van de maand ben ik ook aanwezig in Praktijk Hondius. In Groepspraktijk Dieter Dewitte in Dentergem kan je niet meer terecht voor voetverzorging. Ik ben er wel nog 1 zaterdagvoormiddag per maand aanwezig voor alles rond zooltherapie (gewoonlijk de 3e zaterdag van de maand). Door deze aanpassing lopen de wachttijden wat op.

Alle beschikbare plekjes vind je in mijn online agenda bij ‘maak afspraak’, voor dringende afspraken (bv. Ingegroeide nagel, pijnlijk eksteroog…) bel je me beter op (0473 29 39 38).

Tot binnenkort!


Maak hier je afspraak ONLINE.

Je hebt volgende keuzes:

>>> MAATAFNAME
Je hebt misschien zolen nodig en laat dit graag eens onderzoeken. We voorzien een uur voor podologische metingen, biomechanisch onderzoek en ganganalyse. Afhankelijk van de resultaten kunnen de zolen gemaakt worden en starten we een behandelplan op.(kies dit ook als je reeds podologische zolen hebt die ouder zijn dan 3 jaar) (1 uur)

>>> CONTROLE ZOLEN
Je hebt al Podologische zolen van Tine Warlop Podologie, en wil deze laten nakijken, optimaliseren of vernieuwen. (30 min)

Als de controle van je zolen meer dan 3 jaar geleden is, en je wenst terug een volledige nieuwe maatafname, : kies dan "MAATAFNAME". De podoloog heeft dan terug een gans uur de tijd om alles perfect na te kijken.

>>> PODOLOGISCHE VOETZORG:
Algemene voetverzorging en behandeling van alle huid - en nagelproblemen ter hoogte van de voet (45 min)

>>> CONSULTATIE
Kies dit voor een korte behandeling van bijvoorbeeld een een ingegroeide nagel, een eksteroog, schimmelnagel...

De precieze adressen van de verschillende praktijken vind je onder 'contact' op mijn website.

Huisbezoeken proberen we te beperken en zijn niet online te boeken.

Vind je online geen moment dat voor u past, of heb je een dringend probleem? Bel dan zeker op 0473 29 39 38.

Wil je uw afspraak annuleren of verplaatsen? Bel me dan ten laatste 24u op voorhand op.

  • Kies een locatie

  • Kies een type